Vi har brug for at du tør!

Det er nu venner. Der er brug for alt dit mod. Du ved det godt inderst inde. Men tør du? Vi har brug for, at du tør. Dine nærmeste har brug for dig. Din nabo har brug for dig. De gamle har brug for dig. De syge har brug for dig. De ængstelige. Lægerne. Sygeplejerskerne….

Mange af mine mentees og klienter ved godt, at I har specielle evner, at I er Lysarbejdere, at jeres hjerter står særligt åbne, at I har forbindelse til Moder Jord, Fader himmel og har “wifi to the sky”, som min gamle mentor kaldte det, da jeg lærte om energi og vibrationer. It is an “open source” network – you just have to plug in, sagde hun, og vi grinede af det. For dengang var det at lære om energi og vibrationer mere en leg for mig. Jeg var nysgerrig og vidste intuitivt, at jeg hele mit liv havde vidst omkring energiarbejdet, men uden at være bevidst omkring det eller vide, hvordan jeg kunne skrue op og ned for min energi og hjælpe andre gennem en høj frekvens. Men det er ikke længere en leg! Og slet ikke i de her uger og måneder. Det er alvor – og der er brug for os. Verden har brug for, at alle lysarbejdere løfter vores frekvens endnu mere og tør lyse. Er du klar?

Når mørket fortætter sig kollektivt
Alt for mange omkring os sidder lige nu med frygten og mørket fortættet i deres sind og aner ikke, hvordan de skal finde lyset igen. Det mærkes som en massiv kollektiv lav frekvens baseret på frygt. Alt for mange er lige nu ufrivilligt spærret inde i en tunnel, som fører længere og længere ned i undergrunden, og de kan ikke se lyset forenden. Jo længere ned de kommer, jo lavere er deres vibration og herfra bliver alting sværere og sværere dag for dag. De har brug for dig. Du kender både lys og mørke, og du har lært at finde vej til lyset, selv når det hele er allermest sort. Det har gjort dig til en lysarbejder og en guide for dem, der nu sidder kvalt i mørket under mentale murbrokker, de ikke aner, hvordan de skal fjerne eller med sygdom hærgende i deres celler. De har brug for dig! Vi har brug for dig!

Kæmpe high five
De sidste par års mentoring har for mine klienter mest handlet om at hjælpe jer med at finde modet til at turde forlade en tryg lønmodtagerindkomst men i en ulykkelig hverdag for at udleve drømmen om at følge jeres hjerter, jeres kald og skabe en virksomhed. Og jeg bliver bare SÅ glad og stolt over at se mange af jer stå frem lige nu og dele jeres viden om energiarbejdet og vibrationer – trods en tid, hvor mange af jer mister indkomst massivt. Nogle af jer går live og laver yoga, mindfulness og meditationer på sociale medier og udviser et enormt mod til at finde løsninger for at nå ud til jeres følgere, som har enormt brug for jer. Andre skriver gode post og hjælper gennem billeder, helseopskrifter, delinger og meget andet. Og rigtig mange af jer gør en masse lige nu, vi ikke kan se på facebook. Men tro mig – I lyser – i energien kan vi se jer, og jeg hylder jer og sender jer en KÆMPE high five.

Løft vibrationen!
Når du mediterer og løfter din egen energi, sender du positive bølger ud i universet. Dine nærmeste kan mærke det, dine kæledyr kan mærke det, dine naboer kan mærke det og alt efter, hvor meget du tør lyse lige nu kan endnu flere mærke det. Lige nu kan du ikke lyse nok. Vi har brug for, at du giver den max gas, pakker frygten for at være for meget, for spirituel, for woohoo eller andet væk. Du ved, at du har specielle evner. Det er nu, du skal bruge dem. Du kan se, mærke, høre, kanalisere, heale og meget andet, og vi har brug for, at du tør. Du skal være modig nu! Find krystallerne frem, rul yogamåtten ud, find din yndlings åndelige bog frem, træk englekort, sæt healende musik på, tænd et stearinlys, kald på dine engle, bed, chant, syng, dans, kog en bryg – du kan ikke gøre det for meget lige nu – du kan ikke være for meget – du kan ikke lyse for meget.

Del dit lys
Brug dine evner, når du går forbi et plejehjem, et sygehus, hører en ambulance og send lys til dem, der er syge. Når du er færdig, retter du så din opmærksom, dit lys, din kærlighed, din healing til ambulanceføreren, lægen, sygeplejeren og alle de helte, der lige nu kæmper i døgndrift for at hjælpe. Fyld dem op med god energi. Hjælp dem med at bevare kontakten til lyset, kærligheden, være skarpe, så de ikke laver fejl, når trætheden melder sig, for det gør den. Og hjælp dem med at holde en høj vibration og deres intuition skarp. Send lys ud til dem, der handler i frygt – til moren der hamstrer toiletpapir, fordi hun vil beskytte sine børn, til dem der “sover så meget åndeligt”, at de ikke fatter alvoren og stadig samles, til din nabo som har trukket gardinerne for og ikke hilser på trappen – det er frygt – det er mørket – de har brug for dit lys.

Du er vægteren i andres mørke, når du tænder lys i dig og din gade. 

 

Find ro til at dele dit lys bredt med the Law of grace
Hvis du er i tvivl, om du overskrider andre folks grænser, kan du afslutte dit lysarbejde med ordene “under the law of grace”. Når jeg selv sender kærlighed og lys ud til et hospital eller andet, afslutter jeg altid med de ord, så jeg ved, at min kærlige og lyse intension om at hjælpe, kun bliver modtaget, hvis den sjæl eller de sjæle, jeg ønsker at hjælpe, ønsker at modtage hjælpen. Jeg er inspireret af Kyle Gray’s arbejde – du kan læse mere om The law of grace her og i hans bog “Angels and Prayers”, som jeg anbefaler meget lige nu, især hvis du også fornemmer en stærk kontakt til engle lige nu. Lær dem at bedre kende gennem Kyles bøger.

Så kære du – der læser med her. Du er kaldet til at læse med her, fordi du godt ved, at du kan noget særligt. Jeg vil skyde på at 90 % af mine følgere her på Room for You er lysarbejdere, men at kun halvdelen er helt bevidste om, hvad det vil sige at være en lysarbejder. Hvis du er i tvivl om du er en lysarbejder – kan du se 20 tegn på det her. Hvis du allerede ved, at du er det – så er min bøn til dig – skru op. Skru op for dit smukke lys, del, lys og send kærlighed ud i dit nabolag. Og til alle jer, der allerede er meget modige og går live og laver en masse nye tiltag – bliv ved. Det virker. Jeg ser jer. Jeg hylder jer. Det er nu venner! Vi har brug for at alle der kan lyse, lyser og skruer op.

#together

Namesté
Gitte

Join my clubs

Tid til forandring?

Har du brug for et lysbad?

Jeg har indspillet en meditation for at hjælpe jer med at holde vibrationen høj. Den hedder lysbad og hjælper dig med at skrue op for lyset i dine celler og få fat i dit nærende hjertelys.