Føler du et kald lige nu?

Vi taler om en kollektiv opvågning, hvor ord som samfundssind, omsorg og næstekærlighed vågner op i vores sprog igen. Her midt i en verdenskrise oplever vi lige nu også om en kollektiv hjerteåbning.

Jeg mærkede det meget kraftigt forleden, da vores kære dronning havde fødselsdag og hele Danmark fejrede hende. Min fædrelands og medborgerkærlighed var enorm og det føltes som om mit hjerte åbnede sig. Og tårerne trillede ned ad mine kinder. Mærkede du det også?

Men det er større end Danmark det her – det er på verdensplan. Og derfor bliver din mission og dit mod endnu mere vigtigt!

Jeg har de sidste år arbejdet med lysarbejdere, hvor jeg støtter passionerede ildsjæle med store hjerter i at bringe jeres produkter og services til markedet, måske en bog, et kursus eller et produkt – funderet i kærlighed og lys. Der er brug for lys og kærlighed lige nu mere end nogensinde før.

Vi har brug for dig – og brug for, at du tør. 

Da Jannecke Øinæs fra Wisdom from North læste min blog Vi har brug for, at du tør!, blev en ild i hende tændt. For hun er enig med mig i, at det er tid til at aktivere alle jer omkring os, der er her for at sprede lys og kærlighed, men som måske tøver lidt af den ene eller anden grund.

Jeg ved, at mange af jer, der følger med her, er lysarbejdere. Ellers ville I ikke være tiltrukket af mit arbejde, som i den grad handler om at sprede lys og kærlighed og nu også handler det om at hjælpe andre med at folde jeres gaver ud, nå tættere på jeres livsformål og føle de frihed, der kommer, når vi udlever vores mission.

Hvad er en lysarbejder? Se 20 tegn her – og tjek om du også er en lysarbejder!

Ved du det allerede? Og vil du have hjælp til hvordan?

Jeg holder et kursus der hedder: Do you feel The Calling? Det koster kun 19 $ at være med. Og du får to timers live undervisning.

Jeg giver dig mod til at turde, metoden til hvordan du kommer videre og motivation til at handle.

Ses vi?
Søndag d. 26 april kl. 18 eller onsdag d. 29 april kl. 19

Hop med over til Janneckes fine platform og køb plads:

Køb plads nu

“I really recommend this class. I have had the pleasure of having Gitte as my guide/mentor and she is a wonderful, passionate and warmhearted women, with a lot of insights.”

Ellen

Norge