Derfor tjener lysarbejdere ingen penge

Jeg har det mest vidunderlige netværk af lysarbejdere. Flere gange om året mødes vi og deler vores lys, som f.eks. til Lysfest, eller i udlandet til ETTG i Spanien eller GLAE i Sydfrankrig. Og den seneste tid også på den førende skandinaviske selvudviklingsplatform Wisdom from North. Jeg elsker disse møder og har haft de mest utrolige oplevelser i rum fyldt med lysarbejdere. Det er ofte meget magisk og englene møder altid talstærkt op til de her events.

Men der er også en smerte i rummet 

For en ting står altid klart efter vores møder, konferencer og i stort set alle de mentoring sessions, jeg har med mine klienter: Det er svært for lysarbejdere at tjene penge. Er det også sådan for dig? I dette blogindlæg forklarer jeg, hvorfor!

Er du i tvivl om du selv er en lysarbejder, så se 20 tegn på det her.

Jeg har lige holdt to kurser hos Wisdom from North med titlen Do you feel the Calling? Vi havde deltagere med fra Norge, Sverige og Danmark. Jeg underviser samme kursus d. 14.5 kl. 19.30-22du kan måske nå at være med.

Vi taler om vores calling, som mange mærker meget stærkt lige nu. Vi kommer tættere på vores livsformål, og jeg underviser i, hvordan man kan udleve sit livsformål. Hertil bruger jeg de fire elementer: Ild, luft, jord og vand som processværktøj og underviser deltagerne i at forstå, hvorfor det er SÅ vigtigt, at vi har kontakt til alle fire elementer inden i for at skabe en fuld cirkel. Det har I også hørt mig tale om på mit kursus: “Fra idé til virkelighed”.

 

 

 

Et vigtigt element mangler! 

Jeg har undervist flere hundrede i denne iværksættende process både herhjemme til egne workshops, hos kommuner, A-kasser og i udlandet på konferencer. Når det kommer til lysarbejdere – bliver det meget tydeligt for mig, hvorfor SÅ mange ikke kan tjene penge. For oftest, når vi taler om lysarbejdernes primære elementer, bliver en ting meget tydeligt: Der mangler et element!

Søndagens undervisning hos Wisdom from North skar det ud i pap – og måske ser vi det igen i aften? Måske genkender du det også?

Flertallet af lysarbejdere mangler at få fat i jordelementet, og når vi ikke arbejder med alle fire elementer, kan vi ikke skabe en fuld cirkel. Vi kan ikke gå fra ild (passion) og luft (idé) til vand (salg) uden at skabe (jord) et produkt. Vi kan ikke gro gulerødder, hvis vi mangler jord. Hvis vi ikke har nogle gulerødder at sælge, hvordan kan vi så tjene penge?

Da jeg spurgte kursisterne i søndags om deres primære element, svarede de således ud i fordelingen! Det blev tydeligt! Se her:

  • Vand 39% 39%
  • Ild 22% 22%
  • Luft 33% 33%
  • Jord 6% 6%

Det hænger sammen!

Vi kan få en idé (luft) om, at vi vil så gulerødder, vi kan brænde for at starte et lille udsalg op ved vejen af friske økologiske hjemmedyrkede grøntsager (ild), men vi kan ikke høste (vand/flow), hvis vi ikke får gravet køkkenhaven klar og får sået gulerødderne (jord). Uden jord – ingen gulerødder. Og har vi fat i jordelementet må vi kigge på kvaliteten af vores jordelement – og dermed gulerødder – for uden næring i jorden – dårlige gulerødder. Det hele hænger sammen.

Det er ikke første gang jeg ser det her mønster. Og det er ikke sidste gang. Og jeg genkender det SÅ tydeligt i mig selv også.

For det her er helt essentielt i forhold til en branche af fantastiske mennesker med store hjerter, åbne sind, kontakt til det, de fleste ikke ser, gammel visdom og så meget magi… Vi er nødt til at få kontakt til jordelementet for at føre vores idéer ud i livet og for at kunne tjene penge. Rigtig mange lysarbejdere føler ikke rigtig, at de hører til på jorden. Måske har de etableret en kontakt til naturen og dermed moder Jord, men så kan de have svært ved at være i samfundet, som er en jordskabt konstruktion af regler og rammer. Men samfundet har så meget brug for de gaver lysarbejdere er her for at dele ud.  Og særligt lige nu, hvor så mange lider under det mentale pres af Corona krisen. Vi har brug for at du tør! Og vi har brug for, at du kan tjene penge, så du kan leve af at gøre det – du gør bedst.

Kom med på torsdag d.14.5 online   når jeg underviser i de fire elementer – og kom tættere på dit livsformål. Hvis altså du er klar til at investere 199 kr. i dine drømme…

Lysarbejdere og penge

Ja tak - tell me more - det er lige mig....

Se testimonials fra søndagens deltagere:
It was very enlightening to follow the session and for a newbie in the spiritual world I was very inspired.
Tine Tang Sørensen

Thank you for a wonderful class yesterday. The class with Gitte was so powerful and full of passion. I love the knowledge of the elements and how we can work with them. The meditation was amazing and I highly recommend participating in this class.
Katja Halladin Rauh

The class gave me inspiration to share my life knowledge with the World and tools how to manifest my souls gifts through the four elements. Gitte gave me a new way to look at my life long interest of beavers and how to look at it in a symbolic way. Life became more interesting!
Dan Frendin

If you have followed me for a while, you know that one of my passions is to inspire others to follow their calling. In Gitte’s class I gained completely new and insightful perspectives on this vast topic. 
Jannecke Øinæs

“I really recommend this class. I have had the pleasure of having Gitte as my guide/mentor and she is a wonderful, passionate and warmhearted women, with a lot of insights”

Ellen