Gitte Winter Graugaard hjælper iværksættere og ildsjæle med at føre deres drømme ud i livet. Hun er også bestselling forfatter af børnebøger med meditationer. I 2019 holdt hun sin første TEDx talk og blev kåret til "The top ten healers of 2019". Gitte er passioneret for at hjælpe andre med at finde deres livsformål og se og udleve deres fulde potentiale.

Min lykkelige arbejdsdag

For nogle år siden fandt jeg på, at mit coaching kontor om sommeren så vidt muligt skulle være i min skov til walk and talk. I de sidste tre dage har jeg gået 42 km og dermed 56000 skridt med de dejligste klienter, som også stornyder naturen. Jeg er dybt taknemmelig.

Jeg elsker at møde jer i min skov og bruge naturen i min coaching. I dag har jeg med mine klienter mærket engle omkring os og fået budskab, talt med heste, tegnet i skovbunden, forklaret law of attraction med pinde, sten og bog og betragtet blå arbejdsomme billers jordelement.

Vores hjerter åbnede sig, da vi så en fiskehejre lande på en skovsø og kigge majestætisk på os og claime sit territorie. Ved havet blev vi blæst igennem og mens bølgerne rullede mod stranden, talte vi om at få fuld kontakt til hjertet, kroppen, sjælen og universet og for en stund ikke lytte så meget til hjernens begrænsende overbevisninger. Det var kraftfuldt.

Vi talte om smukke livsbuketter i Karen Blixens fine have om om fodaftryk og passion ved hendes majestætiske grav foran det kæmpe store vise træ. På vejen hjem så vi en stor rovfugl lige foran os i skoven – nok den største jeg har set herhjemme – inden vi gik gennem troldeskoven hjem.

Ahhhh det kalder jeg en lykkelig arbejdsdag. Tak til alle jer, der traver med mig og åbner jer op til at finde jeres livsformål. Det kræver mod at turde se og udleve sit fulde potentiale.

Wauv! I er så klar!

#believeinyourdreams

www.roomforyou.dk
(Næste ledige pladser på mit 1 års mentorprogram er i august og oktober – ses vi?)

Følg også med på www.instagram.com/roomforyou_bygittewinter