Gitte Winter Graugaard hjælper iværksættere og ildsjæle med at føre deres drømme ud i livet. Hun er også bestselling forfatter af børnebøger med meditationer. I 2019 holdt hun sin første TEDx talk og blev kåret til "The top ten healers of 2019". Gitte er passioneret for at hjælpe andre med at finde deres livsformål og se og udleve deres fulde potentiale.

En fri arbejdsdag

Sådan ser min kalender ud i dag:

 

 

 

En hel dag venter forude. Ingen møder, sessions eller aftaler i kalenderen. 24 nye timer med frihed til at gøre lige, hvad jeg vil i mit arbejdsliv. Efter morgenyoga, en god kop kaffe og tid og ro, tager jeg nu hul på en af de sjældne dage, hvor jeg helt selv får lov til at bestemme og kan udleve mine drømme. Hvad bruger du sådan en dag på? Det er ikke en fridag – men en fri arbejdsdag .

Hver dag er en ny begyndelse. Vi bestemmer selv, hvad vi putter ind i hver eneste dag.

Eller hvad?

Har du en følelse af, at du selv bestemmer?

Hvis ja – hvordan kan du fylde dine dage med mest glæde?

Hvis nej – hvem har du ladet overtage styringen af dit liv? Hvornår skete det? Hvad skal der til for, at du igen sætter dig i føresædet af dit liv og selv styrer dine dage ud på de eventyr, der vil gøre dig glad og give mest mulig mening for dig?

Coaching og inspiration venter her på siden til dig.

Nogle siger, at jeg er synsk! Jeg kalder, det jeg har – en god intuition. Kom med mig, så lærer jeg dig at bruge din, så du ved, hvilken vej du skal gå. Når vi går af sted med hjertet som kompas guidet af vores intuition på livets landevej, kan det kun blive en god tur. Synes du ikke?

gitte winter graugaard

Muligheder:

Book tid til en session – få tider tilbage inden sommerferien. Mærker du, at det er tid til forandring? Er du iværksætter eller ildsjæl, og vil du med på mit 1 årige mentorforløb, er de næste ledige pladser til august og oktober.

Psst… Hvis du vil høre om, hvordan vi kollektivt lader “de grå mænd” stjæle vores tid og hvordan det smitter af på vores børn, skal du se min TEDx