Det Gode Børneliv
Det Gode Børneliv
Sangen fra Hjerternes Dal
Loading
/

Gitte Winter Graugaard

International bestseller forfatter og ekspert i rolig putning

Gitte skriver børnebøger fyldt med tryllebindende børnemeditationer, der hjælper børnefamilier med at finde ro i hverdagen og får børn til bedre at kunne sove. Hun er optaget af at lære børn at navigere fra hjertet og forstå deres smukke indre landskab. For når vi kender til vores indre landskab, åbner de ydre døre sig oftest for os på magisk vis. Lad blot eventyret begynde... 

Sangen fra Hjerternes Dal

På vej hjem fra en workshop om børnemeditation i Aarhus mærkede jeg stemningen af Hjerternes Dal meget tydeligt og kunne pludselig høre en melodi. Inden længe nynnede jeg den. Det lød som om den kom fra Hjerternes Dal og havde en fortælling med sig om livet i dalen.

Den blev hurtigt en favorit godnatsang herhjemme og i de børnehaver og skoler, der nu kender den, elsker børnene den. Så for lidt tid siden tog jeg mod til mig og tog op til min gode ven musiker, komponist og producer, Troels Hammer.

 

graugaard_blogpost_sang_hjerternesdal_troelshammer_01072020

Jeg betragter ikke mig selv som sanger, men jeg kunne mærke, at denne her sang kan hjælpe børn og voksne med at finde ro i hverdagen, så nu har jeg indspillet den til jer. Vi skal være bedre til at mærke efter og følge vores hjerter, og ikke gå så meget op i perfekthed.

Godnatsang

Jeg forestiller mig, at I kan bruge den som godnatsang og som en sang til at skabe ro i løbet af dagen. Jeg drømmer også om, at I synger den rundt om bålet i institutioner og skoler og hjælper børnene med at rense deres sind og finde ind i alle de resurser, de har indeni. Ørnefjer venter på jer og guider jer.

Nu har jeg lavet en musikvideo til sangen, så du kan finde den på Youtube også.

 

 

I bogen og sangen møder børnene indianerhøvdingen Ørnefjer, som tager os med rundt i dalen og lærer os at finde indre ro og balance med de fire elementer ild, vand, jord og luft. Melodi og tekst til Sangen fra Hjerternes Dal er lavet af forfatter til bogen Gitte Winter Graugaard. Troels Hammer har komponeret, indspillet instrumenterne og produceret sangen.

Elsie Ralston har illustreret bogen og dermed bogen illustrationer, som bliver vist i videoen. De fine børnetegningerne er lavet af 2V på Bavnehøj Skole (2019). Tusind tak. Se mere og køb bogen på hjerternesdal.dk, download teksten og syng med mig.

Køb bogen

Download teksten