Står vinduet åbent?

Hvert år i august oplever er det de store spørgsmål i livet, der trænger sig på hos mine coaching klienter. Efter en dejlig ferie, hvor der har været tid til at reflektere, er det helt store tema lysten til forandring. For nogle er det forandring i parforholdet, på jobbet eller i fritiden,

Efter sommerferien står et energetisk vindue af nye muligheder ofte åbent for mange. Ferien har givet luft og overskud til at begynde at tænke lidt mere kreativt. Længslen efter at leve mere i harmoni og med mere glæde presser sig på.

Hjemmearbejdspladsen og Corona-krisen har måske pustet på også og lagt lidt brænde på dit bål?

Måske har du vidst i noget tid, at du ikke var helt glad for dit job, kollegaerne, målgruppen, indholdet eller chefen? Måske har Corona-krisen karikeret de forhold og gjort det mere tydeligt, hvad du ikke trives med? Måske har det været rart at være mere hjemme, ikke skulle ræse af sted, om morgenen? Og hvad måske med pengene? Har du råd til at sige op uden at vide, hvad du nu vil?

Lige nu står vinduet til forandring åben? Du gør dig en masse tanker? Men hvis ikke det her job, hvad så?

Er du stresset, kan du måske kun tænke på, hvad du ikke vil have og har ikke luft til at være kreativ og tænke nyt.

Augustsyndromet

Sådan tænker mange i august. Jeg kalder det august-syndromet! Og jeg ser, at alt for mange lider af det syndrom… For selvom rigtig mange mærker lysten til forandring, får kun de færreste handlet på det, de mærker. Nu vender vi tilbage efter ferie og flere kan vende tilbage til jobbet efter en lang Coronapause – og når den sædvanlige trummerum sætter ind igen, bliver du så nemt suget ind i hverdagen og kan da bare tage endnu et år… Og sådan lukker vinduet ligeså stille i igen… Kender du det?

Ser du dit livs potentiale?

Hvorfor vente? Hvorfor ikke handle nu? Vil du have hjælp?

For at hjælpe dig har jeg skabt et program med ti trin til dig. De hjælper dig med at løfte din vibration inden du skaber forandringer. Når du gør det, er du sikker på, at du ikke bare får mere af det, du allerede har og gerne vil væk fra og i stedet tiltrækker dig nye resultater med en bedre vibration.

Livet venter på dig, og når dine drømme banker på, skal du åbne vinduet helt op og kravle ud og få øje på mere af dit livs potentiale. Det handler om at løfte vibrationen. 

Står vinduet åbent?

Ser du dit livs potentiale?

Jeg hjælper dig til at finde de næste skridt. Book nu, for hver uge stiger prisen – fordi jeg gerne vil hjælpe dig med at tage action.

Book en session

Vi mødes i min skov i Rungsted og traver en tur. Vi taler om den forandring, du gerne vil skabe og hvad der skal til for at du løfter din vibration.

“I really recommend this class. I have had the pleasure of having Gitte as my guide/mentor and she is a wonderful, passionate and warmhearted women, with a lot of insights.”

Ellen

Norge