Kunsten at skabe en kærlig familie

Kunsten at skabe en kærlig familie

Hvad vil det sige at være familie i dag med så mange aktiviteter, lange dage og stress? Hvordan skaber vi et godt og nærende fællesskab? Hvordan undgår vi at blive satellitfamilier, der sidder hver for sig med hver vores skærm?

Hvordan husker vi på at få hjertet med i hverdagen og kan vi skrue op for kærligheden? Hvordan skaber vi de bedste forhold for vores unikke familie?

I de næste måneder samarbejder jeg med Wisdom from North, Skandinaviens førende selvudviklingsplatform, og holder en række kurser. Jeg underviser på dansk (tilmelding er på norsk).

I nedenstående video kan du møde Jannecke, som er vært hos Wisdom from North. Vi taler om at være i kontakt med hjertet som voksne og om, hvordan det påvirker vores forældreskab. Vi taler også om, hvordan det påvirker familien, og om hvordan vi kan lære vores børn at fylde sig selv med kærlighed.

Se med herunder og kom med på vores kursus, hvor vi går i dybden med familieenergi og skruer op for nærværet og kærligheden i familien.

Vi taler også om, hvordan en stærk hjertekontakt påvirker vores og vores børns søvn. Det er så smukt, at porten til drømmeland er i hjertet.

 

Kunsten at skabe en kærlig familie

Fire ugers kursus

Vil du være med? Vi vil elske at se dig.