Turen går til Kærlighedsbjergene

Gitte Winter Graugaard

International bestseller forfatter og ekspert i rolig putning

Gitte skriver bøger til børn fyldt med tryllebindende meditationer, der hjælper dem med at finde ro i hverdagen og til bedre at kunne sove. Hun er optaget af at lære børn at navigere fra hjertet og forstå deres smukke indre landskab. For når vi kender til vores indre landskab, åbner de ydre døre sig oftest for os på magisk vis. Lad blot eventyret begynde... 

Turen går til Kærlighedsbjergene

 Turen går til kærlighedsbjergene

Vil du med?

Kender du følelsen af at gå på biblioteket eller i boghandlen og gå hen til rejsesektionen for at kigge på rejsebøger? Forude venter en rejse til et ukendt territorie, og det føles skønt og eventyrligt. Billederne i guidebøger som “Lonely Planet” og “Turen går til” får forventningens glæde til at stige. Når bøgerne er kommet med hjem, kan planlægningen af det forestående eventyr begynde.

Jeg elsker at rejse og har rejst mere end de fleste. Faktisk har jeg boet i 8 forskellige lande. 

I dag føler jeg mig privilegeret over både at kunne rejse ud i verden og ind i en indre verden, som er mindst lige så berigende. 

En indre rejse

Da jeg startede med at skrive mine børnebøger med børnemeditationer føltes det på mange måder som at være opdagelsesrejsende i et endnu ukendt land.

Det tiltrak mig med sine dybe dale, klare kilder, flammedansende bål og milde vinde i dalen for foden af de ufatteligt smukke Kærlighedsbjerge. Jeg fløj dertil på ryggen af mit åndedræt og fandt et indre paradis, jeg ikke anede fandtes.

Ja faktisk, vil jeg sige, at kender vi til vores indre paradis, vil vi blive så beriget med oplevelser, ro, eventyr og kreativitet, som udløser dopamin og giver en god følelse i kroppen, at rejsefeberen efter at komme ud i verden på forunderlig vis stilnes af. Mange af de faktorer som jeg selv rejser ud i verden for at få, kan vi finde i vores indre, hvis vi forstår at tage på rejsen.

Det er der stadig mange, der ikke gør. Det gav mig ideen at skrive en blog om, hvordan man kommer Kærlighedsbjergene i vores indre paradis ved børnemeditation i en blogserie inspireret af Politikens “Turen går til” serie.

Så nu går turen til Kærlighedsbjergene i Hjerternes Dal – vil du med?

Praktiske oplysninger

Lad os starte med forberedelsen. Det er altid godt at forberede en rejse. Læs videre i den næste blog

Er du utålmodig? Så spring direkte ind i Hjertebøgerne herunder.

I de næste blogs fortæller jeg mere om dem, og hvad du kan opleve i Kærlighedsbjergene.

HJertepakken graugaard

Hjertepakken

Få de tre dejlige hjertebøger i en samlet pakke med 15 % rabat.

I anledningen af denne helt specielle sag donerer jeg 10 % af mit overskud på denne pakke i resten af juni måned 2021 til Hjerteforeningen og 10 % til HeartMath.

Lydfiler til dig

Til de unge på +12 og voksne tilbyder jeg lydfiler af forskellige karakterer. Se udvalget her.