Tjek ind med mindfulness

af | sep 12, 2016 | Meditation, Ro, Selvværd | 0 Kommentarer

Tjek ind med mindfulness

Denne simple mindfulnessøvelse kan gøre en stor forskel

Så er det allerede hverdag igen og travlheden sætter ind. Her er en simpel mindfulnessøvelse jeg vil anbefale dig at bruge ofte, hvis du har lidt for travlt. Det tager kun nogle få minutter og kan få stor betydning for din dag.

Lydfiler

Til de unge på +12 og voksne tilbyder jeg lydfiler af forskellige karakterer. Se udvalget her.

BIO – Gitte Winter Graugaard

Danske Gitte Winter Graugaard er en international bestseller og prisvindende forfatter til bøger til børn fulde af magiske meditationer, der hjælper børn med at sove. Som en førende ekspert i fredelige putterutiner ved sengetid lærer hun forældre at hjælpe deres børn med at sove hurtigere, bedre og længere over hele verden. Vi kender alle fordelene ved veludhvilede børn: De trives, har det sjovere og er mere opmærksomme. Mere end 40.000 familier kender nu om deres kærlighedsbjerg og ved hvordan de kan fylde sig selv op med kærlighed ved sengetid, og feedbacken er hjertevarm.

For sit arbejde har hun været omtalt på alle større nationale medier i hjemlandet Danmark. I 2019 blev hun tildelt prisen som “The Top Ten Healers of the world” af The Energy Healing Magazine og blev inviteret til at lave en TEDx -tale i Storbritannien. Hendes bøger anbefales af de danske kongelige ambassader og har været omtalt i Guardian og flere gange i The Yoga Magazine.