Det Gode Børneliv
Det Gode Børneliv
Lykken er at gå i skovbørnehave!
Loading
/

Lykken er at gå i skovbørnehave!

af | mar 14, 2018 | Podcast | 0 Kommentarer

Lykken er at gå i skovbørnehave!

Lykken er at gå i skovbørnehave!

Kom med i skoven! En sand hjertevarmer.

Hør dette skønne interview med pædagog Lotte Cecilie Juel Pedersen og mor til to i børnehaven, Alice Brunsø. Vi taler om det gode børneliv i en Skovbørnehaven Ravneholm i Søllerød. Tak for en dejlig samtale, som varmer hjertet og inspirerer til netop det gode børneliv. Kom også med ud i skoven og lyt med når pædagoger og børn fortæller om livet i skoven. Lotte kan bookes gennem Heartlight Institute til at komme på besøg i børnehaver og inspirere til naturpædagogik.

Optaget d. 23. februar 2018. Spilletid: 32 minutter.

Vært: Gitte Winter Graugaard

Du har mulighed for at lytte videre bagefter i episode 2, hvor vi taler mere om mindfulness og børnemeditation i børnehaven. 

Du kan også downloade og høre dette afsnit på:

iTunes

Podimo

Tak: Tak til leder Anne-Mette Rugren Hansen for at jeg måtte kigge forbi. Tak til kollega Rikke Lykke Unger-Downing, som vi hører i nogle af de små klip med børnene. Og tak til hele af personalet i Ravneholm for jeres store indsats med at skabe det gode børneliv for de børn, der er så heldige at gå hos jer. Og til sidst en kæmpe tak til de dejligste unger for en skøn dag i jeres eventyrlige skov. Det var en kæmpe fornøjelse at møde jer og se jeres glæde ved naturen og hinanden.