Gode råd om børnemeditation

Gitte Winter Graugaard

International bestseller forfatter og ekspert i rolig putning

Gitte skriver børnebøger fyldt med tryllebindende børnemeditationer, der hjælper børnefamilier med at finde ro i hverdagen og får børn til bedre at kunne sove. Hun er optaget af at lære børn at navigere fra hjertet og forstå deres smukke indre landskab. For når vi kender til vores indre landskab, åbner de ydre døre sig oftest for os på magisk vis. Lad blot eventyret begynde... 

Gode råd om børnemeditation

I denne film fortæller jeg, hvorfor jeg har kastet mig over at skrive børnemeditationer og fortæller, hvordan de hjælper børn med at sove. Hvorfor skriver jeg børnemeditationer og er så betaget af denne måde at komme tættere på vores børn på.

– For hvordan lærer vi vores børn at finde ro i en travl hverdag?
– Hvordan lærer vi dem at navigere indefra, når de bliver bombarderet med indtryk udefra?
– Hvordan kan vi lære børnene at mærke deres krop, når tankerne larmer og spiller dem et puds?
– Hvordan kan vi løfte kærligheden i familien og få mere nærvær?
– Hvordan kan vi lære vores børn at få en tæt tilknytning til naturen?

Og hvad har det med søvn at gøre? Hvordan kan en tæt kontakt til vores hjerte hjælpe vores børn til at sove?

Har dit barn svært ved at sove, skal du se med her. Måske bliver du som mange andre overrasket…

Hjælper også på børns søvn 

Køb bogen

Slut med skrig og skrål ved sengetid. Den metode, jeg her tilbyder, handler om kærlighed, lys og energi. Måske vil effekten også overraske dig. Tænk engang, hvis alle børn i hele verden faldt i søvn, mens de fyldte deres hjerter med kærlighed! Hvordan ville det forandre verden?

Skru op for Hjertelyset

Er I vilde med Børnemeditationerne I mit hjerte, vil I også elske Hjertelys. Jeg skrev den oprindeligt til Monstermanualen, men måtte udgive den separat også, da den bare er så smuk. Sid på sengekanten og skru op for jeres Hjertelys sammen. Find din lille lysbærer frem og bær lyset ud i livet. 

Køb bogen

Hvad ville der ske, hvis børn og unge voksede op med et tættere forhold til naturen? Hvordan ville naturen hjælpe dem til at finde balance i en hverdag, hvor de ofte er isoleret fra naturen og mange har mistet fornemmelsen for at vi ER naturen? Hvordan kan børnemeditationer om ild, vand, jord og luft hjælpe børn med at rense deres sind ved sengetid? Og hvad betyder det for deres søvn?