Skru op for hjertelyset

af | jul 9, 2018 | Meditation | 0 Kommentarer

I dag har jeg udgivet Hjertelys, som er en meditation, jeg skrev til bogen Monstermanualen – til børn med mange bekymringer. Da jeg læste meditationen igen og igen i forbindelse med at afslutte bogen, kunne jeg mærke, at den skulle have sit eget liv også og skulle ud til mange flere børn.

Det fortæller jeg mere om i denne Facebookudsendelse fra. 9.7.2018:

Vil du se mere?

Læs mere om Hjertelys, og hvordan du kan lære dit barn at skrue op for sin indre styrke.

BIO – Gitte Winter Graugaard

Danske Gitte Winter Graugaard er en international bestseller og prisvindende forfatter til bøger til børn fulde af magiske meditationer, der hjælper børn med at sove. Som en førende ekspert i fredelige putterutiner ved sengetid lærer hun forældre at hjælpe deres børn med at sove hurtigere, bedre og længere over hele verden. Vi kender alle fordelene ved veludhvilede børn: De trives, har det sjovere og er mere opmærksomme. Mere end 40.000 familier kender nu om deres kærlighedsbjerg og ved hvordan de kan fylde sig selv op med kærlighed ved sengetid, og feedbacken er hjertevarm.

For sit arbejde har hun været omtalt på alle større nationale medier i hjemlandet Danmark. I 2019 blev hun tildelt prisen som “The Top Ten Healers of the world” af The Energy Healing Magazine og blev inviteret til at lave en TEDx -tale i Storbritannien. Hendes bøger anbefales af de danske kongelige ambassader og har været omtalt i Guardian og flere gange i The Yoga Magazine.