Det Gode Børneliv
Det Gode Børneliv
Er dit barn i balance?
/

Er dit barn i balance?

af | aug 20, 2018 | Podcast | 0 Kommentarer

Er dit barn i balance?

I denne episode besøger jeg holistisk behandler, forfatter og powerkvinde Katrine Birk og taler med hende om børn, energi, ubalancer, stress, og hvordan det psykiske ofte hænger sammen med sygdomme hos vores børn. Vi taler også om, hvad vi som forældre kan gøre for at hjælpe vores børn med at skabe balance.

Vi taler om, hvad det gode børneliv er for Katrine, som ønsker at skabe et rum, hvor hendes børn kan være i flow og føle, at der er rum til at være præcis som de er. Katrine arbejder med at udbrede kendskabet til zoneterapi og akupressur blandt forældre og er forfatter til de populære Tryk og Glad bøger.

Hør om alt det, vi ikke kan se indeni vores børn, og bliv inspireret til, hvordan du kan hjælpe dit barn med sine følelser.

Vært: Gitte Winter Graugaard

Download (45 mb)

Du kan også downloade og høre dette afsnit på:

iTunes

Podimo

Vil du have mere?

Jeg har lavet mange flere interviews med Katrine, som du kan se lige her.

Vil du høre flere podcasts?

Se mere her