Glade børn med tryk og meditation

Gitte Winter Graugaard

International bestseller forfatter og ekspert i rolig putning

Gitte skriver børnebøger fyldt med tryllebindende børnemeditationer, der hjælper børnefamilier med at finde ro i hverdagen og får børn til bedre at kunne sove. Hun er optaget af at lære børn at navigere fra hjertet og forstå deres smukke indre landskab. For når vi kender til vores indre landskab, åbner de ydre døre sig oftest for os på magisk vis. Lad blot eventyret begynde... 

Glade børn med tryk og meditation

Her kommer lidt af en gave til dig. I en række videoer her på siden fortæller Katrine Birk og jeg om vores bøger og hvordan blide tryk og børnemeditation kan gøre en forskel for dit barn. Det er i øvrigt genialt at gøre på samme tid.

Kender du Katrine Birk? Hun er så skøn. Siden hun var barn har hun interesseret sig for alternativ behandling, og allerede som teenager var hun selv i gang med at behandle klienter. Efter at have set virkningen af zoneterapi og akupressur på en masse babyer og børn i sin klinik, og efter hun selv blev mor for første gang, blev det klart for Katrine, at hun måtte dele sin viden med forældre, som på mange måder selv kan gøre en stor forskel for vores børn ved at kende lidt til zoneterapi og akupressur.

Katrines forretning er de senere år eksploderet, og hun har mange tusinde følgere. Hvorfor? Fordi det virker. Jeg har selv taget kurser hos Katrine og elsker, at hun kombinerer punkterne med kærlig energi og healing. Det er lige i min ånd.

I sensommeren 2016 udkom Katrines første bog “Tryk og Glad”, og da jeg læste den, så jeg en smuk synergi mellem den og Børnemeditationerne I mit hjerte. For den kærlige energi forældre og børn kommer ind i efter at have læst Børnemeditationerne I mit hjerte, er præcis den energi, Katrine anbefaler at vi trykker på punkterne med.

Jeg besøgte Katrine og spurgte hende om, hvorfor vores to bøger komplimenterer hinanden. Katrines svar var, “at de to bøger er GENIALE sammen, og at alle forældre vil have gavn af dem”.

Introduktion til Katrine Birk

Mød Katrine Birk, som har skrevet Tryk og Glad og hjælper en masse forældre med at hjælpe deres børn til bedre trivsel, sundhed og velvære.

Introduktion til zoneterapi og akupressur til børn

Hør mere om, hvad zoneterapi og akupressur er og hvordan du nemt som forælder kan hjælpe dit barn gennem enkle tryk på kroppen.

 

Genialt at kombinere Tryk og glad med I mit hjerte

Der er så mange gode grunde til at kombinere “Børnemeditationerne I mit hjerte” med “Tryk og Glad”. Se med her:

 

Nye bøger – ny indsigt

I september 2017 tager jeg igen op til Katrine. For nu er Hjerternes Dal udkommet og ligeledes Katrines to nye Tryk og Glad bøger til babymave og babysøvn. Hør interviewet her og lær meget mere om elementerne, energi og masser af kærlighed og nærvær.

 

Køb bogen

Slut med skrig og skrål ved sengetid. Den metode, jeg her tilbyder, handler om kærlighed, lys og energi. Måske vil effekten også overraske dig. Tænk engang, hvis alle børn i hele verden faldt i søvn, mens de fyldte deres hjerter med kærlighed! Hvordan ville det forandre verden?

Køb bogen

Hvad ville der ske, hvis børn og unge voksede op med et tættere forhold til naturen? Hvordan ville naturen hjælpe dem til at finde balance i en hverdag, hvor de ofte er isoleret fra naturen og mange har mistet fornemmelsen for at vi ER naturen? Hvordan kan børnemeditationer om ild, vand, jord og luft hjælpe børn med at rense deres sind ved sengetid? Og hvad betyder det for deres søvn? 

Skru op for Hjertelyset

Er I vilde med Børnemeditationerne I mit hjerte, vil I også elske Hjertelys. Jeg skrev den oprindeligt til Monstermanualen, men måtte udgive den separat også, da den bare er så smuk. Sid på sengekanten og skru op for jeres Hjertelys sammen. Find din lille lysbærer frem og bær lyset ud i livet. 

Glade børn med tryk og meditation

Lyt til podcast med Katrine

Vil du købe bøger hos Katrine? Se mere her.