Hamster(h)jul eller hjertejul?

af | dec 10, 2018 | Ro | 0 Kommentarer

Hamster(h)jul eller hjertejul?

Så blev det jul igen. Julesneen daler næsten ned. Køkkenet dufter næsten af and. Småkagerne er næsten bagt. Pakkerne næsten pakket ind. Træet næsten hentet i skoven. Selvfølgelig selv-fældet. Eller også er du ikke nået helt dertil endnu? Heller ikke jeg. Og det er ok. Vi når det jo hvert år – ikke?

Passer du på dig selv i julemåneden? Hør med, hvorfor det er godt for hele familien, når du passer på dig selv. Også på den lange bane.

Hør om, hvordan muligheden for at sove længe, solstrejf i havoverfladen, en tur i bølgen, en løbetur, en sludder med en hest, en hårkur og hvile reddede min søndag….

Hvad skal du gøre denne jul for at du ikke ræser rundt i hamsterhjulet? Hvordan får du skabt en rigtig hjertejul for dig og for din familie? 

Vil du lægge kærlighed under træet? 

Jeg har samlet mine bøger i nogle skønne bogpakker, som i alle prisklasser er klar til at komme under juletræet. Når du lægger mine bøger under træet, skaber du små kærlige, nærværende stunder i hverdagen med børnemeditationer for den familie, der er så heldig at modtage gaven.

HJertepakken graugaard

Hjertepakken

Få de tre dejlige hjertebøger i en samlet pakke med 15 % rabat.