Din ro er afgørende

Gitte Winter Graugaard

International bestseller forfatter og ekspert i rolig putning

Gitte skriver børnebøger fyldt med tryllebindende børnemeditationer, der hjælper børnefamilier med at finde ro i hverdagen og får børn til bedre at kunne sove. Hun er optaget af at lære børn at navigere fra hjertet og forstå deres smukke indre landskab. For når vi kender til vores indre landskab, åbner de ydre døre sig oftest for os på magisk vis. Lad blot eventyret begynde... 

Din ro er afgørende

Jeg sidder og læser jeres feedback på mit survey om børnemeditation, om hvordan mine bøger har gjort en forskel hjemme hos jer. Tusind tak til alle der har svaret. Det er så spændende læsning. Du kan stadig være med her. 

Mange af jer svarer på en måde, så jeg kan se, at I har helt fat i essencen af mit budskab med mine bøger – nemlig at det er vores ro og nærvær som forældre, der er afgørende.

Læs udpluk af forældres svar her:

Jeg spørger jer: “Hvad er den vigtigste læring, du har fået fra bøgerne? 

“Blive bedre til selv at slappe af og bare være, når børnene har svært ved at sove. At fokusere på at det skal være rart og trygt at sove, i stedet for at være frustreret over, at de i perioder har svært ved at falde i søvn.”

“At finde et fredfuldt sted i sit indre. At mærke hjertekontakt. At føle sig elsket. At kunne trække vejret.”

“At roen smitter At min datter selv kan mærke hvornår hun har brug for at blive guidet/finde ro”

“Tag det roligt”

“Ro, læsning og nærvær – skærm er skidt, og for nemt…. fordi vi selv er stresset…. gav også mig ro”

Lyt med her om det bevidste forældreskab

– din energi er afgørende:

Den hemmelige søvnmetode

I min TEDx fortæller jeg om, hvordan jeg fandt den “hemmelige” søvnmetode og hvordan det føltes. Jeg har spolet frem, så det er nemmere for dig at hoppe ind, men har du 18 minutter så tag den fra starten.

Vil du også have fat i mine bøger med børnemeditationer? 

I mit hjerte

Slut med skrig og skrål ved sengetid. Den metode, jeg her tilbyder, handler om kærlighed, lys og energi. Måske vil effekten også overraske dig. Tænk engang, hvis alle børn i hele verden faldt i søvn, mens de fyldte deres hjerter med kærlighed! Hvordan ville det forandre verden?

Hjerternes Dal

Hvad ville der ske, hvis børn og unge voksede op med et tættere forhold til naturen? Hvordan ville naturen hjælpe dem til at finde balance i en hverdag, hvor de ofte er isoleret fra naturen og mange har mistet fornemmelsen for at vi ER naturen? Hvordan kan børnemeditationer om ild, vand, jord og luft hjælpe børn med at rense deres sind ved sengetid? Og hvad betyder det for deres søvn?