Børnemeditation giver forældre indsigt

Gitte Winter Graugaard

International bestseller forfatter og ekspert i rolig putning

Gitte skriver børnebøger fyldt med tryllebindende børnemeditationer, der hjælper børnefamilier med at finde ro i hverdagen og får børn til bedre at kunne sove. Hun er optaget af at lære børn at navigere fra hjertet og forstå deres smukke indre landskab. For når vi kender til vores indre landskab, åbner de ydre døre sig oftest for os på magisk vis. Lad blot eventyret begynde... 

Børnemeditation giver forældre indsigt

Jeg har et løbende spørgeskema kørende for hele tiden at blive klogere på, hvordan mine bøger bliver brugt og få indput til nye bøger. Jeg er så taknemmelig for jer der svarer. Læs med her. 

Hvorfor har du købt en af mine bøger med børnemeditationer? Sådan spørger jeg mine læsere i et survey.

Se her, hvad de svarer:

“For at hjælpe mine piger med at finde ro inden sengetid.”

“Min datter havde svært ved at falde i søvn om aftenen.”

“Hyggestund med børnene på en rolig måde. Mediterer selv og følte at mine to drenge ville nyde godt af den ro vi sammen kunne skabe.”

“Børnemeditationerne ville jeg gerne putte mine børn med og det har været en kæmpe gave.”

Der er mange flere svar, der minder om ovenstående. Hvad fortæller de her svar os?
At vi som forældre gerne vil skabe RO for vores børn. Det gør mig glad – for det er der virkelig brug for. Læs mere her om, hvorfor din ro er afgørende for dit barn. 

96 % vil anbefale bogen

I mit survey spørger jeg, om de vil anbefale bogen til en ven. På en skala fra 1-10, hvor 10 er højest svarer deltagerne 9,6 i gennemsnit.

Når jeg spørger dem, hvad den vigtigste læring de har taget med sig er, svarer de:

“Det er en vidunderlig måde at lære børnene at mærke sig selv på, og at lære dem hvordan de rense sig for knap så rare følelser/energier.”

“Min ro er afgørende.”

“ALT!! Den gjorde et kæmpe forskel for vores søn og hele vores liv… Den Bog har betydet alt for os den bog.”

“Det at man selv kan fylde sig med kærlighed og ro – at man kan rumme alle følelser.

“At vi selv skal fylde vores hjerter op med kærlighed, og give denne læring videre til mine børn på den fineste vis.”

“Min datter kender kærligheden og vi fylder hinandens hjerter med det. Det hjælper også mig selv.”

Tak for hjælpen

Tusind tak fordi I hjælper mig med at blive klogere på jeres syn på børnemeditation. Jeg læser med stor begejstring jeres svar. Du kan være med her, hvis du også vil dele sit syn.

Vil du se nærmere på bøgerne?

 

Find dit hjerte

Slut med skrig og skrål ved sengetid. Den metode, jeg her tilbyder, handler om kærlighed, lys og energi. Måske vil effekten også overraske dig. Tænk engang, hvis alle børn i hele verden faldt i søvn, mens de fyldte deres hjerter med kærlighed! Hvordan ville det forandre verden?

Tag til Hjerternes Dal

Hvad ville der ske, hvis børn og unge voksede op med et tættere forhold til naturen? Hvordan ville naturen hjælpe dem til at finde balance i en hverdag, hvor de ofte er isoleret fra naturen og mange har mistet fornemmelsen for at vi ER naturen? Hvordan kan børnemeditationer om ild, vand, jord og luft hjælpe børn med at rense deres sind ved sengetid? Og hvad betyder det for deres søvn? 

Skru op for Hjertelyset

Er I vilde med Børnemeditationerne I mit hjerte, vil I også elske Hjertelys. Jeg skrev den oprindeligt til Monstermanualen, men måtte udgive den separat også, da den bare er så smuk. Sid på sengekanten og skru op for jeres Hjertelys sammen. Find din lille lysbærer frem og bær lyset ud i livet.