Vil du med til Anemonefestival?

Gitte Winter Graugaard

International bestseller forfatter og ekspert i rolig putning

Gitte skriver bøger til børn fyldt med tryllebindende meditationer, der hjælper dem med at finde ro i hverdagen og til bedre at kunne sove. Hun er optaget af at lære børn at navigere fra hjertet og forstå deres smukke indre landskab. For når vi kender til vores indre landskab, åbner de ydre døre sig oftest for os på magisk vis. Lad blot eventyret begynde... 

Vil du med til Anemonefestival?

Jeg ved ikke med dig, men jeg knuselsker anemoner. De er på så mange måder symboler for mig.

Først og fremmest minder de mig om, at foråret er på vej, hvilket mit hjerte altid længes efter i marts og april, hvor jeg ser de første anemoner i min skov. Åh, sikke en lykke de bringer.

De minder mig om lyset og det fine sensitive i at være en lysbærer. De minder mig om hjertelyset. For de lyser så stærkt, men er alligevel så skrøbelige.

Det er for mig inderligt magisk, at de år efter år myldrer frem og forvandler skovbunden til det smukkeste blomstertæppe.

De giver mig et stærk fornemmelse af håb. For med foråret der vækkes indeni mig følger også håb for mig.

Med håbet kommer også et automatisk løft af vibrationen indeni mig. Jeg tror, at anemonerne bærer en meget høj frekvens, som vi tapper ind i og bliver gladere ved.

Hvad betyder Anemonen for dig?

Vi hylder foråret indeni

For nogle år siden lavede jeg de første Anemonecirkler i min skov her i Hørsholm. De blev en stor succes og er siden blevet efterspurgt mange gange. I år har vi særligt brug for forårets komme, håbet og at løfte vibrationen.

Det gør vi bedst sammen og jo flere jo bedre og gerne i alle aldre. Derfor inviterer jeg nu til Anemonefestival i hele april.

Det foregår både online og i en række skove landet over og også i din helt egen skov midt mellem anemonerne. Ideen er at dyrke glæden ved anemonerne og forbinde os til vores egen indre blomstermark og lade håbet og vores drømme i os spire sammen med anemonerne.

Grøn er håbets farve som skovbunden i april. Lys er anemonen, som ledestjernen efter en mørk vinter.

“Hvad var det dog der skete?
Mit vinterfrosne hjertes kvarts
må smelte ved at se det,
den første dag i marts.”

Skriver Kaj Munk i den berømte “Den blå anemone” sang. Jeg smelter hvert år, når anemonen bryder frem af mulden.

Anemonecirkler

Jeg har inviteret en række lysarbejdere til at hjælpe mig med at åbne anemonecirkler og vil forsøge at dække så bredt som muligt i hele landet. De vil hjælpe mig med at åbne anemonecirkler som vi så binder sammen i et smukt anemonefællesskab.

Lyder det ikke vidunderligt? Det synes jeg, og jeg kan mærke, at mit hjerte synger ved tanken. Åhhh, Anemoner synger Ronja Røverdatter i Sebastians musical. Lyt med og endnu bedre syng med her:

 

 

 

Jeg elsker den sang og den løfter min energi så smukt.

Har vi ikke en cirkel tæt på, hvor du bor, finder du i mit online program også en meditation om anemonen og en lille vejledning til, hvordan du kan holde din egen lille Anemonecirkel alene eller sammen med nogen, du har lyst til at blomstre med.

Derudover mødes vi også i en skøn facebookgruppe hele måneden og deler vores anemoneglæde. Var du med til min “Vi lyser i mørket festival” i november og december, vil du elske at være med her også. Det er både for børn og voksne. Find ind til dit indre barn og dans i anemonerne sammen med os.

 

Din indre blomstereng

Anemonefestivalen er også en fejring af, at Jordens Børn er i genoptryk og udkommer i 2. oplag cirka midt april. Læs mere i næste blog om, hvorfor den er så vigtig i denne sammenhæng og binder det hele så smukt sammen, når vi fejrer den indre blomstereng.

Vil du med til Anemonefestival?

Køb billet

Vi glæder os til at have dig med.

Min indre blomstereng

Køb Jordens Børn

Den fine sælsomme bog fra 1906 hvisker til os fra en fjern tid om at sætte farten ned og komme mere ud i naturen og lade vores indre blomstereng spire og gro, som de smukke blomster vi er.