Velkommen til Heartlight Institute

Gitte Winter Graugaard

Forfatter, coach og konsulent

Heartlight Institute arbejder for foreninger, kommuner, skoler og institutioner om at skabe bedre trivsel for børn og unge. Gitte Winter graugaard er stifter og konsulent på projekterne, som tager udgangspunkt i en tæt kontakt til hjertet og helst i naturen. Hun arbejder sammen med en række instruktører inden for mindfulness, meditation og yoga i hele landet. Hos Heartlight Institute underviser vores instruktører børn og unge, og vi efteruddanner også lærere, pædagoger og forældre i heartfulness. 

Velkommen til Heartlight Institutes blog

Det er tid til at fortælle lidt mere om instituttet, som man i sandhed må sige har fået en flyvende start.

I november åbnede jeg Heartlight Institute som afløser for it-platformen: Momo Academy. Jeg hellere vil lave projekter for børn og unge end udvikle en it-platform for instruktørerne – omend det har været en fantastisk fin rejse at samle så mange dygtige mennesker i et vigtigt felt. Sjældent har jeg mødt så hjertevarme mennesker. Mød nogle af dem her.

Heartlight projekter

Hos Heartlight Institute arbejder vi fortsat med projekter for at hjælpe børn og unge til bedre trivsel ved at genskabe kontakt til hjertet, styrke deres selvværd og selvkærlighed og give dem en tættere og mere nærende forbindelse til naturen. Forskellen fra tidligere er, at vi nu også er et konsulenthus, som kan hjælpe kommuner og foreninger med at skabe jeres egne trivselsprojekter og kurser. Vi kan hjælpe med idéfasen, konceptudviklingen, produkt/projektudviklingen og projektledelsen. Det tror vi på vil få flere af de trivselsprojekter, vi laver længere ud til børnene. Og børnene er altid vores fokus

Uddannelser på vej

Vi tilbyder kurser i hjertekontakt og nærvær i naturen i hele landet til børnehaver, skoler og ungdomsskoler i at skabe kontakt til hjertet. Vi kalder det heartfulness og bygger på det bedste fra vores viden om og erfaring med hjertemeditation, mindfulness, coaching og yoga. Vi underviser børn og unge og uddanner forældre, lærere og pædagoger. Uddannelserne finder sted i efteråret 2021. Skriv til hello@heartlight.institute, hvis du vil høre mere. Vi samarbejder med kommuner og foreninger og hjælper jer med at skabe trivselsprojekter og kurser.

Spændende projekter i gang 

Vi har allerede en lang række spændende forløb og projekter i gang. Se mere her, måske er det også noget for jer.

Kan du hjælpe os?

Vi har også to virkelig spændende projekter i støbeskeen indenfor sundhedssektoren, som vi søger hjælp til. Måske har du de rette kontakter? Se vores projekter i støbeskeen her.

 

Heartlight Institute

Se mere til os på vores hjemmeside eller send mail til os. 

HJertepakken graugaard

Hjertepakken

Jeg har brugt de sidste mange år på at skrive det pensum, vi nu udbreder til skoler og børnehaver i en ambition om at hjælpe børn og unge til bedre trivsel. Få de tre dejlige hjertebøger i en samlet pakke med 15 % rabat.