7 års bogfødselsdag

Gitte Winter Graugaard

International bestseller forfatter og ekspert i rolig putning

Gitte skriver børnebøger fyldt med tryllebindende børnemeditationer, der hjælper børnefamilier med at finde ro i hverdagen og får børn til bedre at kunne sove. Hun er optaget af at lære børn at navigere fra hjertet og forstå deres smukke indre landskab. For når vi kender til vores indre landskab, åbner de ydre døre sig oftest for os på magisk vis. Lad blot eventyret begynde... 

7 års bogfødselsdag

“Mor, når jeg bliver stor, vil jeg også arbejde på en kærlighedsfabrik ligesom dig.”

Sådan sagde min datter på 6 år, da vi fik første oplag af “Børnemeditationerne I mit hjerte” hjem for 7 år siden og pakkede løs en hel weekend, fordi alle bøgerne blev solgt, før de kom fra trykkeriet. På billedet sidder jeg helt overvældet og fejrer den store succes.

Siden har jeg solgt +40.000 af denne fine lille bog med fire små hjertemeditationer, som nu også er udkommet på engelsk, spansk og norsk. Den arabiske oversættelse af “Børnemeditationerne I mit hjerte” er forhåbentligt på vej til et forlag i Emiraterne. Tænk sig, at 40.000 familier nu kender denne lille bog og forhåbenrligt har fundet porten til drømmeland og fået bedre søvn. Vi har sat en søgning i gang i Holland og Polen efter et forlag, og jeg drømmer om at se den franske version snart også.

Tro på dine drømme

Hvis jeg kunne gå 7 år tilbage, ville jeg give mig selv en kæmpe krammer og sige: Du er på vej ud på det vildeste livseventyr – nyd det, også selvom du bliver udfordret.

Til min datter på 6 år ville jeg sige og siger stadig i dag, hvor hun er 13 år: Tro på dine drømme, min skat. De kan gå i opfyldelse, hvis du tror på dem og følger din egen dans gennem livet. For bare fordi mange danser én bestemt dans gennem livet, behøver den ikke være din. Kunsten er at finde den vej i livet, der gør dig glad.

Fødselsdagsrabat

I mit hjertes succes fylder 7 år i dag. Det fejrer jeg med 15 % på bogen, bogpakken, skyerne og plakaterne. Brug rabatkoden: IMITHJERTE

Gå direkte til produktet her

Så længe lager haves (begrænset lager). Rabatten gælder til og med 25.11.2022.

PS: Hvad ville du sige til dit 7 år yngre jeg, hvis du kunne rejse tilbage i tiden?

I mit hjerte

Den metode, jeg her tilbyder, handler om kærlighed, lys og energi. Måske vil effekten også overraske dig. Tænk engang, hvis alle børn i hele verden faldt i søvn, mens de fyldte deres hjerter med kærlighed! Hvordan ville det forandre verden?

Lydfiler

Til de unge på +12 og voksne tilbyder jeg lydfiler af forskellige karakterer. Se udvalget her.