Hjælp dit barn med at rense sit sind

af | jun 30, 2017 | Meditation, Ro | 0 Kommentarer

Hjælp dit barn med at rense sit sind

I denne video deler jeg, hvordan du med Hjerternes Dal og Børnemeditationerne I mit hjerte kan lære dit barn at rense sit sind før sengetid og fylde sig selv op med god energi. Det er mulighvis noget af det allervigtigste vi kan lære vores børn. Alt for mange børn går rundt med ophobet energi fra sig selv eller andre i deres system. Med børnemeditation ved sengetid kan vi hjælpe dem med at rense deres sind og sætte sig selv mere fri. 

Du kan sammenligne det med at bade dit barn inden sengetid. Det kan mange forældre godt lide og mange børn bliver dejligt rolige af et bad. Med børnemeditation renser du barnet indvendigt. Min datter sagde en gang på Go’ Morgen Danmark, at børnemeditation føles som at få et indre brusebad. Det kan jeg virkelig godt genkende. 

I mine bøger finder du forskellige typer af børnemeditationer, som hjælper dit barn til at finde balance på forskellige måder. Børnemeditationerne I mit hjerte handler meget om kærlighed, mens Hjerternes Dal giver jer en introduktion til vores indre dal, hvor vi får hjælp af de fire elementer.

HJertepakken graugaard

Hjertepakken

Få de tre dejlige hjertebøger i en samlet pakke med 15 % rabat.

I anledningen af denne helt specielle sag donerer jeg 10 % af mit overskud på denne pakke i resten af juni måned 2021 til Hjerteforeningen og 10 % til HeartMath.

Heartlight Institute

Se mere til os på vores hjemmeside eller send mail til os.