Det Gode Børneliv
Det Gode Børneliv
Børnemeditation i skovbørnehaven
Loading
/

Børnemeditation i skovbørnehaven

af | mar 18, 2018 | Podcast | 0 Kommentarer

Børnemeditation i skovbørnehaven

I episode 2 taler jeg videre med Lotte Cecilie Juel Pedersen og Alice Brunsø om det gode børneliv i skovbørnehaven Ravneholm. Du kan høre den første del af interviewet i episode 1. I denne episode taler vi om, hvordan Alice og Lotte bruger børnemeditation og mindfulness hjemme og i børnehaven, og hvad vi kan lære af at være sammen med børn og se dem som hele individer.

Lotte kan bookes til at komme ud og introducere jer for børnemeditation og mindfulness i naturen i børnehaverne. Se mere hos Heartlight Institute

Vært: Gitte Winter Graugaard.

Du kan også downloade og høre dette afsnit på:

iTunes

Podimo

Tak: Tak til leder Anne-Mette Rugren Hansen for at jeg måtte kigge forbi. Tak til kollega Rikke Lykke Unger-Downing, som vi hører i nogle af de små klip med børnene. Og tak til hele af personalet i Ravneholm for jeres store indsats med at skabe det gode børneliv for de børn, der er så heldige at gå hos jer. Og til sidst en kæmpe tak til de dejligste unger for en skøn dag i jeres eventyrlige skov. Det var en kæmpe fornøjelse at møde jer og se jeres glæde ved naturen og hinanden.