Gitte Winter Graugaard

International bestseller forfatter og ekspert i rolig putning

Gitte skriver børnebøger fyldt med tryllebindende børnemeditationer, der hjælper børnefamilier med at finde ro i hverdagen og får børn til bedre at kunne sove. Hun er optaget af at lære børn at navigere fra hjertet og forstå deres smukke indre landskab. For når vi kender til vores indre landskab, åbner de ydre døre sig oftest for os på magisk vis. Lad blot eventyret begynde... 

Vil du have Skumle skiderikker til din klasse?

Jeg var lidt af en læsehest, da jeg var lille. Da jeg selv gik i 5. klasse på Hasle Skole i Aarhus, tog jeg job på skolens bibliotek, fordi jeg ganske enkelt elskede at læse bøger. Jeg gik mellem bogrækkerne med Bjarne Reuter, Ole Lund Kirkegaard, Cecil Bødker, Bent Haller og Astrid Lindgren og mærkede ind i alle deres fortællinger, mens jeg lod min finger glide henover bogryggene. Når der kom nye bøger, elskede jeg at være den første til at åbne dem og indsnuse duften af ny bog. Dengang drømte jeg om at jeg en dag også ville blive forfatter og åbne fantastiske læseuniverser op for børn.

Vil du høre mere om den tid i mit liv, så se min TEDx.

Vil du høre mere om hvordan skønlitterære bøger som denne, kan påvirke de unges syn på sig selv?

Jeg låner løbende to klassesæt gratis ud til skoler og har lavet et fint UV materiale, som I frit kan benytte eller søge inspiration i.

Skumle skiderikker i din skole?

Lån klassesæt

Kontakt os, hvis du ønsker at låne klassesættet.

Skumle skiderikker i din skole?

UV materiale

Her kan du downloade UV-materiale til bogen.

Forfatter Gitte Winter Graugaard

Forfatterbesøg

Vil I have besøg af mig i jeres klasse?

Skumle skiderikker i din skole?

Køb bogen

Kontakt os hvis du ønsker at købe et klassesæt.