Børn, søvn og trætte forældre

Gitte Winter Graugaard

International bestseller forfatter og ekspert i rolig putning

Gitte skriver børnebøger fyldt med tryllebindende børnemeditationer, der hjælper børnefamilier med at finde ro i hverdagen og får børn til bedre at kunne sove. Hun er optaget af at lære børn at navigere fra hjertet og forstå deres smukke indre landskab. For når vi kender til vores indre landskab, åbner de ydre døre sig oftest for os på magisk vis. Lad blot eventyret begynde... 

Børn, søvn og trætte forældre

Det der med at kysse dit barn på panden, sige sov godt, gå ud og så sover barnet, det er noget fra en amerikansk film“, siger Mia B. Bjørnfort, som jeg i denne episode af Room for Reflection TV taler med om børn og søvn.

Mia er amme og søvnvejleder og har vejledt +1000 familier. Hun er også stifter af og talsperson for Foreningen Sovende Børn, som på rekordtid har fået rigtig mange følgere. For alt for mange forældre er rådvilde, når det kommer til børn og søvn. Jagten på at finde et quick fix, forstå om barnet er normalt, om vi gør det godt nok som mødre og hvad der virker bedst, fylder indbakken hos foreningen.

Jeg er meget enig med den rådgivning, foreningen giver og gik d. 18.5 2021 live på Facebook i en gruppe sammen med Mia. Det er der kommet nedestående optagelse ud af. Vi var rigtig mange med på den her live, og da andres billeder skal udelades fra sådan en optagelse, måtte vi klippe klistre lidt og derfor er billedet af og til lidt grynet. Men budskaberne ikke mindre vigtige – især for dig, der er træt ind til benet og bare gerne vil hjælpe dit barn bedst muligt. Her bliver din træthed italesat og rummet. 

Room for Reflection TV

Lyt med her – og ja vi taler selvfølgelig også om mit forfatterskab og børnemeditationer, der hjælper manga familier til netop at finde roen ved sengetid:

Vil du se flere afsnit i Room for Reflection TV?

HJertepakken graugaard

Hjertepakken

Få de tre dejlige hjertebøger i en samlet pakke med 15 % rabat.

Børn søvn og trætte forældre

Vil du se mere til foreningen

Hop over til foreningen her